Jízda městem - září 2024

Datum akce
Místo konání
Brno, trasa Svitavská
Země
Česká republika

V září se konečně projedeme trasou do Obřan. Most nad Tomkovým náměstím je průjezdný a nám už nic nebrání, abychom pod ním projeli. Zajedeme si tradičně i na nový okruh na Cacovickém ostrově a některé úseky cyklostezky podél řeky, kam se autem nepodíváte.

Přilby s sebou, jde o vaši bezpečnost a náš klid. Dojezd bude ve 20 hodin, takže prosím nezapomeňte na osvětlení. Jako vždy nás doprovodí Městská policie Brno a hudební auto Rádio Krokodýl a Free Radio. Koloběžky, kola, longboardy a jiná vozítka vítány.

Start a cíl: ulice Podnásepní, sraz 18.30, start 19.00.

Popis trasy: Špitálka – Plynárenská – Tkalcovská – lávka pro pěší – Tomáškova – Šámalova – Krokova – Kuldova – Zábrdovická – Bubeníčkova – Koperníkova – Skopalíkova – Markéty Kuncové – Baarovo nábřeží – Dolnopolní – Selská – Obřanská – Obřanský most (obrátka) – Obřanská – odbočka na Cacovický ostrov (Wágnerova, Manželů Suchých, Olší) - Selská – Dolnopolní – Baarovo nábřeží – most Gargulákova – vlevo po cyklostezce podél řeky – Svitavské nábřeží (po stezce) – Zábrdovický most – Zábrdovická – Šámalova – Tomáškova – lávka pro pěší – Tkalcovská – Plynárenská – Špitálka – Podnásepní.