Červnová jízda městem

Datum akce
Místo konání
Brno
Země
Česká republika

POZOR! Kvůli zbořenému mostu na Tomkově náměstí jsme byli nuceni změnit trasu - pojedeme trasu JIH (trasa Svitavská se letos zřejmě vůbec nepojede).

------

Zveme všechny bruslaře, cyklisty, longboarďáky, koloběžkáře, pojďte s námi projet město místy, kam se běžně dostanete pouze autem. Pojedeme za asistence Městské Policie Brno a za hudebního doprovodu Rádia Krokodýl. Jede se ve skupině, rychlost cca 10 km/hod., nejde o závod. Helma doporučená. Každý jede na vlastní zodpovědnost, sanitka se jízdy nezúčastní. Akce není určena pro úplné začátečníky.

Sraz v 19,30 na parkovišti u restaurace Terasa na Hněvkovského ulici (naproti OK elektro), odjezd ve 20 hodin. Cyklostezka je nově vyasfaltovaná až do Rajhradic, pro zájemce trasu protáhneme až tam, protože je to velmi pěkný terén pro brusle (vyzkoušeno). Délka vyjížďky se tím prodlouží, ale slabší kusy se mohou obrátit u Olympie jako obvykle.

Sledujte naši skupinu na FB pro aktuální info.

Popis trasy: Start a cíl: Parkoviště u restaurace Terasa na Hněvkovského ulici (naproti OK elektro)
Popis trasy: Kšírova - Dufkovo nábřeží- K nábřeží - Kšírova - Sokolova - Bednářova - K Terminálu - Kšírova - Havránkova - Zelná - Moravanská - Modřická- Jezerní - Břeclavská - Staré náměstí přes most na inline dráhu v zábavním parku Olympia - objezd celé dráhy - zde je možné prodloužení trasy za hranice města i všedních dnů, zpět se vrátíme k Olympii - dále po stezce kolem IKEA - zpět na místo startu.