Červencová jízda městem 2021

Datum akce
Místo konání
Brno
Země
Česká republika

Trasa Jih, sraz v 19:30 na Hněvkovského (parkoviště naproti Lidlu), odjezd 20:00.

Letošní letní světelná jízda se pojede na trase Jih. Jsou vítání bruslaři, koloběžkáři, cyklisté, longboardisté. Sraz v 19,30 na parkovišti u stadionu Sparty Brno v Komárově (naproti prodejně Lidl). Odjezd ve 20 hodin za doprovodu Radia Krokodýl, Free Radia a dopravní jednotky Městská policie Brno. Trasa povede zpočátku po cyklostezce, u Olympie objedeme ovál a zpět se vydáme již po silnicích přilehlých městských částí. Přilby a osvětlení s sebou, prosím. Děti do 15 let na kole bez přilby nebudou na jízdu vpuštěni. Na závěr této noční jízdy jako každoročně, vypustíme lampiony štěstí. Nejosvětlenější jezdec obdrží odměnu.

A ještě dovolte pár slov o možnosti podpořit jízdy městem.

Nakupujete on-line? A věděli jste, že nás tím můžete podpořit, aniž by vás to cokoliv stálo? Na odkaze http://bit.ly/30Kc-pro-Brno-inline si přidejte Pomocníka a my za to dostaneme bonus 30 Kč (pokud to stihnete do startu této jízdy). S givtím Pomocníkem pak můžete nakupovat přes internet jak jste zvyklí, ale část peněz z vaší objednávky půjde na organizaci jízd městem (která bohužel něco stojí). Důležité je, že přitom neplatíte nic navíc a Pomocník vás vždy upozorní na možnost přispět tam, kde je to možné.

Děkujeme za všechny stažené Pomocníky, vážíme si toho. V letošním roce pro vás připravujeme již 14. ročník jízd městem Brnem.