6. jízda městem Brnem na bruslích

V sobotu 7. srpna 2010 proběhne pod záštitou 1. náměstka Statutárního města Brna MUDr. Daniela Rychnovského a kanceláře Brno-Zdravé město další z in-line jízd městem Brnem. Pojedeme další z osvědčených tras – skrz Černovické terasy. Sraz je v 19:30 hodin na parkovišti před supermarketem Lidl na ulici Řipská. Start je přesně ve 20:00 hodin.

Pro účastníky akce bude v rámci doprovodného programu zajištěna půjčovna bruslí, chráničů a helem (je možné si je rezervovat předem) a také bezplatná výuka základů bezpečné jízdy. Instruktoři Školy bruslení vám vysvětlí a předvedou jak správně zatáčet a jezdit v obloucích, brzdit pluhem a připomenou pravidla týmového bruslení.

Připomínáme, že akce je určena pro zkušenější bruslaře, nikoliv pro začátečníky! V prvním úseku této trasy je náročné stoupání a následné relativně prudké klesání.

Trasa Řipská – Černovické terasy (Slatina)
parkoviště u supermarketu Lídl na ulici Řípská – Tuřanka – Průmyslová – Švédské valy – Ericha Roučky – průjezd skrz Černovickou terasu – Tuřanka – Průmyslová – Olomoucká – parkoviště u supermarketu Lídl na ulici Řípská

Více informací naleznete na webu Brno-Inline:
http://www.brno-inline.cz/jizdy-mestem-brnem-na-bruslich-2010