Olympijská inline jízda k Olympia parku v Brně

Malou náhražku za zrušenou květnovou in-line jízdu městem připravuje brněnský sportovní klub Black Ice při příležitosti otevření Olympia parku v Brně-Modřicích. „Všichni jsme nespokojeni se stavem stezky, s tím, jak se musíme vyhýbat pejskařům a cyklistům. Přijďte si vyzkoušet, jaké je to, když stezka patří jen vám a přesvědčte se, že existuje vozidlo, které celou stezku dokáže projet.“

Přijďte 22.5.2010 v 12.30 na parkoviště na Renneské (areál Bkomu), odkud se v 12.45 vyjíždí po uzavřené cyklostezce směrem do Modřic. Cestou na účastníky čeká občerstvení, soutěž o nejdelšího hada, pocit že stezka patří jen jim a závěrem otevření zbrusu nového bruslařského oválu v Olympii. Zde bude zajištěn program a setkáte se tu se svými věcmi, které od místa startu doveze doprovodné vozidlo. Každý účastník jízdy obdrží dáreček.

Náš cíl, nová dráha pro bruslaře v novém "funparku" u Olympie, je nepravidelný protáhlý okruh dlouhý přibližně 800 m a široký 3 m. Kromě dráhy zde bude i celá řada dalších atrakcí - vizualizace od autorů funparku je v příloze článku.