Oblíbený seriál Večerní in-line bruslení startuje již tuto sobotu v Praze!

Již tuto sobotu 18. června proběhne v Praze první letošní veřejná vyjížďka oblíbeného bruslařského seriálu Večerní in-line bruslení městy ČR bez aut (www.vecerniinline.cz). Projekt byl zahájen před třemi roky, první myšlenka veřejných nočních projížděk městy po vzoru evropských metropolí, kde se pravidelné aktivity tohoto typu těší velké oblibě, vznikla ve spolupráci nejúspěšnější české rychlobruslařské reprezentantky a dnes už i trojnásobné olympijské medailistky Martiny Sáblíkové a její zastupitelské agentury Sport Invest Group, která jednotlivé jízdy produkčně zajišťuje. V minulých letech se večerních akcí v českých a moravských městech účastnily pravidelně stovky bruslařů všech věkových kategorií. Večerní in-line bruslení městy ČR bez aut je určeno každému nadšenci bez rozdílu pohlaví, věku či dovednostní úrovně.

Martina Sáblíková

Letos seriál odstartuje pod hlavičkou jednoho ze sponzorů Martiny Sáblíkové, Všeobecné zdravotní pojišťovny VZP, a to již TUTO SOBOTU, tj. 18.června v Praze! Sraz je v 19.30 hodin na Palackého náměstí. Na své si přijdou i hokejoví fanoušci - v rámci svých letních volnočasových aktivit mezi sezónami na náměstí dorazí i hráči HC Sparta Praha a samozřejmě nebude chybět jejich autogramiáda. Pro účastníky bude zajištěno občerstvení v podobě bezpeckových melounů Bouquet, půjčovna bruslařského vybavení a samozřejmě i lékařská pomoc. Pohodovou atmosféru navodí DJ Evropy 2. V rámci programu na Palackého náměstí uvidíte také bruslařskou freestylovou exhibici.

Večerní in-line bruslení po ČR

S osmou hodinou večerní se jezdci připraví k zahájení pohodové projížďky. Ve spolupráci s městskou policií bude před pelotonem na několik minut přerušována automobilová i městská hromadná doprava a ihned po projetí bude opět obnovena. Trasa začíná na Palackého náměstí, pokračuje přes most na smíchovskou stranu, ulicí Svornosti k Erpet Golf Centru, podél řeky zpět na Palackého most přes Vltavu, po nábřeží směrem k Podolské vodárně a cíl je opět na Palackého náměstí. Celková délka trasy je přibližně 10 km.

A POZOR! Na místě se budou rozdávat dárky – generální partner první vyjížďky, Všeobecná zdravotní pojišťovna VZP vyhlašuje ČERVENOU JÍZDU aneb Přijď v červeném oblečení a vyhraj hodnotné ceny od partnerů akce. Šanci vyhrát mají bruslaři, kteří dorazí v originálním kostýmu červené barvy. Dozvíte se také vše, co Vás zajímá o velké hudební komedii V peřině. Tento první český 3D film je totiž dalším z partnerů první jízdy.

Večerní in-line bruslení po ČR

Další jízdy Večerního in-line bruslení 2011 proběhnou 16.7. v Brně, 23.7. podruhé v Praze, 22.8. v Pardubicích a 27.8. uzavřeme opět v Praze.

Staňte se fanouškem Večerního in-line bruslení na FACEBOOKU, buďte informováni o jednotlivých jízdách a nepropásněte noční sportovní zážitek ve svém městě!

Více informací na www.vecerniinline.cz.

Večerní in-line bruslení po ČR