Bruslí Kudrna ... okolo Brna

Máte rádi in-line bruslení? Milujete nekonečně dlouhé prázdné cyklostezky? Chcete si užít skvělou náladu a bruslení ve skupině?

Inline zájezdy s CK Kudrna a instruktory Školy bruslení CZ jsou tu pro vás.

 

FLAEMING

ráj inlinistů v těsné blízkosti Berlína (se snídaněmi)

Skate aréna ve Flaemingu nedaleko Berlína je učiněný ráj pro všechny příznivce inlinového bruslení. Zdejší síť bruslařských tras je totiž nejdelší v celé Evropě. Můžete se prohánět po celkem 190 km perfektních stezek, jejichž specialitou je navíc ultramoderní jemnozrnný živičný povrch přezdívaný „černé sklo“, který umožňuje parádní svezení dokonce i za mokra.

cena: 2.390 Kč

termíny: 19. - 22.5, 16. - 19.6., 21. - 24.7., 18. - 21.8. 2011

Více zde: http://www.kudrna.cz/publik_syst/x_za_zajezdy.php?akce=view&id=883&vztazne_id=

 

 

BODAMSKÉ JEZERO NA INLAJNECH

pohodové poježdění na pomezí Švýcarska, Rakouska a Lichtenštejnska

(s polopenzí, ubytkem i dopravou)  

Projet za pár dní na inlajnech třemi státy, kochat se z cyklostezky siluetou Alp a přitom kdykoliv vyzout brusle a dopřát si osvěžující koupačku? Proč ne! U Bodamského jezera vskutku reálný plán. Dokonalá síť perfektně upravených cyklostezek pasuje Bodamské jezero na skutečný ráj pro cyklisty i bruslaře. Tradiční alpské vesničky, proslulá místní pohostinnost, a dokonalá projížďka, jež lahodí tělu i duši je na světě! Při denních etapách 30–40 km si vše v klidu vychutnáme a na závěr se svezeme i lodí (v ceně zájezdu).

cena: 5.960 Kč

termíny: 5. - 10.7., 9.8. - 14.8.2011

Více zde: http://www.kudrna.cz/publik_syst/x_za_zajezdy.php?akce=view&id=1069&vztazne_id=

 

 

KURZY JÍZDY NABRUSLÍCH

 

Než se vydáte do městského provozu a členitého terénu s občasným sjezdíkem, tramvajovými kolejemi, obrubníky na přechodech pro chodce, mezi kočárky a pejskaře, jistě bude záhodno bruslím ukázat, kdo je nad nimi pánem. Místem o konání je Brno – Komárov.

cena: 320 Kč

termíny: 5.5., 2.6., 23.6., 14.7., 4.8., 1.9. 2011

Více zde: http://www.kudrna.cz/publik_syst/x_za_zajezdy.php?akce=view&id=708&vztazne_id=

 

P.S.

Krom inline akcí naleznete širokou nabídku více jak 300 zájezdů na kola, hory, vodu, za poznáním i plážovou pohodou na www.kudrna.cz. Tak šťastnou cestu!