Brno Inline Grand Prix 2010

Opět po roce se v sobotu 14. 8. 2010 na brněnském výstavišti sejde česká bruslařská špička, aby se utkala v boji o mistrovský titul v maratónské trati (42 km) a také o body v Českomoravském poháru. Na akci byly pozvány i naše úspěšné olympioničky Martina Sáblíková, Kateřina Novotná a Karolína Erbanová, které se v minulých letech závodů účastnily.

Kromě mistrovského maratónu pro zdatné sportovce budou na programu závody i pro fitness jezdce (10 km) a děti (500 m, 2 km a 4 km). Diváci budou také moci shlédnout jistě opět velice dramatický závod Českého poháru handbike na 22km trati. Dalším atraktivním a ojedinělým lákadlem budou Inline sprinty na 150 m.

Brno Inline Grand Prix 2010

Je nutno upozornit, že všechny závody jsou otevřené pro jakékoliv zájemce i z řad amatérů a hobíků. Každý, kdo je schopen ujet potřebnou vzdálenost, je srdečně zván. Nebojte se a přijďte ochutnat neopakovatelnou atmosféru tohoto závodu. Kdo se necítí na srovnávání sil s mistrovskými rychlíky, pro toho bude připravena již zmíněná 10km trať, kterou zvládne projet opravdu každý.

Kromě vlastního závodění se mohou účastníci i diváci těšit na doprovodný program. Návštěvníci si budou moci na vlastní kůži prohlédnout, či vyzkoušet Powerslide školu bruslení, skákací botky, waveboardy či počítačový koutek.

Vstup do areálu výstaviště (branou č.7 a branou G2) je zcela zdarma. Podrobné informace o této akci najdete na adrese www.brnoinlinemarathon.cz. Všechny zve a těší se na Vás organizační tým SK Špilberk Brno.

Údaje o akci:

Brno Inline Grand Prix 2010

Sobota 14. Srpna 2010, areál brněnského výstaviště, start a cíl u pavilonu P, vstup branou č.7 a G2

Součástí dne jsou tyto akce:

  • Mistrovství ČR v Inline Maratonu (42Km)
  • Akademické Mistrovství ČR v Inline Maratonu (42 Km)
  • závod Českomoravského poháru
  • Fitness desítka  (10 Km)
  • Inline Sprint (150 m)
  • Handbike ½ Maraton (22 km)
  • Závody pro děti a mládež (500m, 2 Km, 4 Km)

Více informací na adrese www.brnoinlinemarathon.cz

Brno Inline Grand Prix 2010 - plakát