Pozor, inlinisté na dálnici. Podruhé a naposled!

Akce „dálnice“ se opakuje. 24. července od 8.00 do 22.00 hodin se opět můžete svézt na novém povrchu jižní části Pražského okruhu v úseku 513 mezi Vestcem a tunelem na Lahovický most. Ten bude otevřen motoristům od září, do té doby se tam ale ještě jednou projedou milovníci inlinů. K této možnosti přispěla sama společnost Skanska a.s., která stavbu zpřístupní veřejnosti po zkušenostech s předchozím bezproblémovým závodem.

Nejedná se o žádný profesionální pohár, ale velkou inline akci pro veřejnost. Připraven bude doprovodný program se spoustou zábavy, muziky a za účasti celebrit. „Nebude chybět také škola bruslení a brzdění a exhibice,“ dodává za pořadatelskou agenturu Sportgroup.cz Martin Dvořák, který má s pořádáním inline či běžeckých závodů dlouholeté zkušenosti.

Přístup na Pražský okruh a zázemí akce bude opět u ústí tunelu na Točné. Organizátoři zajistili noční ježdění na deseti kilometrech za umělého osvětlení. Ve 22 hodin odstartuje závod pro veřejnost, první svého duhu v ČR. Prezentace je plánovaná od 20 do 21:30 hodin, vyhlašování vítězů pak bude tradičně po kategoriích.