Další ročník HEPA BladeNights se mílovými kroky blíží!

Všichni ti, kdo se alespoň trošku zajímají o in-line bruslení, se v posledních letech snad nemohli nesetkat s již zavedeným souslovím HEPA BladeNights. Tyto tradiční vyjížďky na kolečkových bruslích ulicemi večerních měst se i v letošním roce hlásí o slovo. A to velmi důrazně! Již na konec příštího týdne, tedy na sobotu 24. dubna, chystá pořadatel – HEPA outdoor fitness – první HEPA BladeNight ve Zlíně, čímž se roztáčí kolotoč pravidelných vyjížděk v 6 českých městech – kromě Zlína také v Praze, Ostravě, Olomouci, Přerově a Prostějově.

Pro letošek navíc připravila HEPA outdoor fitness nově i několik vyjížděk v dalších městech – Uherském Hradišti a Lipníku nad Bečvou (celkem se tedy uskuteční 34 jízd od jara až do podzimu). Tak jako v minulých letech se i letos pro všechny účastníky jízd nabízí bezplatná možnost zapůjčení nových modelů in-line bruslí značky Rollerblade, které pro potřeby akce dodává společnost HELIA sport, výhradní dovozce značky Rollerblade do ČR. Je potřeba připomenout, že se každé vyjížďky můžete zúčastnit zcela zdarma a ještě navíc můžete něco vyhrát! Přesné termíny vyjížděk v jednotlivých městech a další informace (místa a hodiny konání jednotlivých vyjížděk) jsou již nyní k nalezení na webu HEPA outdoor fitness – www.hepaoutfit.cz!

HEPA BladeNights jsou pravidelné bruslařské vyjížďky, pořádané na podporu aktivního a zdravého životního stylu. Jejich atraktivita nespočívá v soutěžení či jízdě na rychlost, právě naopak! Bruslaři si užívají příjemnou, pohodovou atmosféru, těší se společným pohybem na jinak těžko dostupných cestách a silnicích, často se spontánně baví, a to jak mezi sebou, tak přičiněním moderátora, který pravidelně zpestřuje vyjížďku netradičními vstupy. To vše za doprovodu hudebního jeepu, který dodá každé akci tu správnou šťávu. Účastníkem akce se může stát každý bruslař ve věku alespoň 15 let. Vyplnění předběžné přihlášky na webu nebo přímo v dějišti konání akce před startem vyjížďky Vás dostane do slosování o hodnotné ceny, které proběhne ihned po návratu z připravené trasy.

HEPA BladeNights vznikly v roce 2007 ve Zlíně jako forma propagace sítě škol in-line bruslení HEPA outdoor fitness. Již v prvním roce přilákaly mnoho bruslařů a získaly si značnou popularitu u široké veřejnosti. V prvním roce proběhlo 6 těchto jízd a po vzoru jiných zemí byly nazvány BladeNights. V roce 2008 se již podařilo zorganizovat 39 HEPA BladeNights v 6 městech, kterých se zúčastnilo přes 8 000 bruslařů. V roce 2009 pokračoval úspěšný projekt 24 jízdami v 6 městech. Celkem se v tomto roce vyjížděk zúčastnilo na 8500 bruslařů, což dává úctyhodný průměr 350 bruslařů na každé akci. Rekord v počtu účastníků na jedné akci si drží Ostrava, která při poslední vyjížďce v roce 2009 přilákala obrovské množství celkem 650 bruslařů!

Termíny jednotlivých jízd naleznete v kalendáři BeInline! a na www.hepaoutfit.cz.