Nové hráčky wanted!

Než oficiálně začne venkovní bruslařská sezóna, tak tu máme jednu indoor záležitost. Kdo by se chtěl dozvědět něco více o tom co obnáší Roller Derby, mladý sport, který získává v ČR oblibu raketovou rychlostí (letos byl poprvé v historii český tým i na Mistrovství světa), tak se přijďte podívat příští čtvrtek 22. 2. 2018 na nábor RDB Freakshow, klidně zcela nezávazně a jelikož náš tým shání i tzv. non-skating officials, všichni příznivci jsou vřele zváni! Jak holky, tak kluci... :-)

https://www.facebook.com/events/174673833309517/

 

Hledáme nové hráčky do našeho týmu! Myslíš, že na to máš? Stačí aby ti bylo alespoň 18 let, všechno ostatní tě naučíme. Přijď se podívat na náš trénink a zjisti, co vlastně derby obnáší! Půjčíme ti výbavu, provedeme po dráze a vysvětlíme co a jak, takže si budeš moct vše vyzkoušet na vlastní kůži!

Nábor proběhne ve čtvrtek 22. 2. 2018 od 19:30 v tělocvičně ZŠ Holzova 1. A poté již tradičně půjdeme posedět do nějakého toho podniku :)

Kromě nových hráček hledáme i rozhodčí a NSO (non-skating official = nebruslící pomoc) proto pokud máš zájem se stát součástí týmu, neváhej a kontaktuj nás!
____

Do you want to become a Roller Derby Brno skater? If you're over 18 years old, come and join us! We are holding a Freshmeat recruitment open skate practice on 22. 2. 2018 at 19.30 in the schoolgym at Holzova 1!
Come see us skate and find out what Roller derby is all about!
We will lend you our gear, show you around the track and explain what's what in Roller derby. You can experience everything firsthand!

We are looking not only for players, but also for referees and NSO's (=non-skating officials who would like to help out and participate in any other way rather than playing) - everybody is welcome! :) If you're interested in becoming a part of our team, don't hesitate to contact us!

See you on the track!